Ukoliko ste u potrazi za novim stanom u Novom Sadu obavezno treba pogledati novosadskog investitora Permano.

Za tako nešto postoji nekoliko razloga, a tri možda najbitnija su lokacija, cena i kvalitet. O samim materijalima i njihovim standardima možete pročitati na stranici koje materijale koriste pri zidanju novogradnje. Jasno je da su upitanji visoki standardi i da se od njih ne odstupa kako bi kvalitet isplivao na videlo. 

Druga dobra stvar su lokacije koje trenutno imaju. Trenutno prodaju nove stanove u Novom sadu na dve lokacije i to:

I jedna i druga lokacija su na veoma dobrom mestu, a ono što je prava retkost jesu ponude samih stanova. Naima, na ovim lokacija možete pronaći dostupne stanove koji poseduju jednu sobu do stanova koji poseduju čak 5 soba. Dakle, za svakoga po nešto. Takođe tu su i stanovi koji se vode kao jednoiposobni i dvoiposobni koji su jako popularni jer se u stanu može dobiti i još jedna manja odvojena soba koja je veoma praktična kao dečija ili radna soba. 

Treća bitna stavka je cena. Imajući u vidu lokacije i kvalitet novogradnje u Novom Sadu, cene su krajnje prihvatljive. Dodatna pogodnost je štostanove prodaje investitor. Možda ste čuli za termin "kupovina stana direktno od investitora" ali Vam nije jasna.

Naime,  kupovina stana direktno od investitora znači sledeće tri prednosti.

  • Povraćaj PDV-a na prvi nepokretnost
  • Bez agencijske provizije
  • Pomoć i celokupnu dokumentaciju za kredit dobijate direktno od investitora
Dakle, investitor nije samo firma koja gradi i zida stanove, već se bavi i direktnom prodajom stanova, a sve to u cilju bolje ponude za krajnjeg kupca.
 
Sam sajt je veoma pregledan i jednostavan za korišćenje. Izaberite željenu lokaciju i možete pogledati sve stanove, čak i one rezervisane. Ukoliko tražite određenu strukturu stana, možete u filteru odabrati strukturu koja Vas zanima, a isto tako i filtere po ceni. Odabirom određenog stana možete videti detaljniji opis i raspored prostorija. Tu su i slike i skice kako je previđeno korišćenje stana kako bi mogli bolje da imate predstavu šta i kako možete da koristite i uredite Vaš novi stan.
 
Novogradnja Novi Sad, Kvalitetni stanovi u Novom Sadu, Prodaja stana od investitora u Novom Sadu su samo neki od sinonima za investitora Permano.