Turizam u gradu Sirmione je veoma razvijen i uopšte ne čudi velika potražanja za hotelima u ovom gradić. Hotel Sirmione je veom tražen pojam na google pretraživaču i istim upitom možte pronaći veliki broj hotela na obali najvećeg jezera u Italiji.

Lokacija Sirmione

Sirmione je malo turističko naselje u Italiji u okrugu Breša, regionu Lombardija. Samo mesto se nalazi na obalama najvećeg jezera u Italiji Garda.

Pozicija samog jezera je takva da je veoma blizu velikih turističko ekonomskih gradova poput Verone, Breše i Milana, tako da je kao takvo veoma popularno i za kraći predah i letovanje kod samih Italijana. Nešto duži boravak i letovanje biraju stranci, pretežno Nemci, Britanci i Rusi koji tokom letnjeg perioda preplave ovo jezero i mesto. Zbog svega toga, smeštaj i retorani su veoma popularni u ovom malom gradiću.

Smeštaj u Sirmione

Hotel Ca Serena Sirmione nalazi se na samom poluostrvu ovog malog gradića i nalazi se tik uz samu plažu. Poseduje prelepe sobe i apartmane sa pogledom na jezero. Više o samom hotelu imate na linkovima ispod.

https://bit.ly/2D6eGYS

http://tiny.cc/t8sz4y